dinsdag 13 maart 2018

Dinsdag 13 maart

Deze ochtend werden de kinderen gewekt om 7.15 uur. Na een hele nacht in bed gelegen te hebben, was het tijd voor wat ochtendgymnastiek!

’s Ochtends vierden we de verjaardag van Alexandre. We versierden zijn stoel en zongen uit volle borst ‘happy birthday’. Ons feestvarken kreeg vandaag ook de muts van STER.


Kato en Lente hadden gisteren wat pech tijdens het glijden met de banden. Toch gaven de meisjes niet op en stonden ze ook vandaag terug op de latten, weliswaar met enkele blauwe plekken, maar zonder zeuren en klagen. Zij kregen de welverdiende muts van topper en krak!


Ook Meïssa en Edona mogen eens in de watten gelegd worden. Zij zijn naar andere kinderen toe erg behulpzaam.


Na een voormiddagje skiën in de sneeuw, was het tijd voor wat rust. Een spelletje spelen in de kamer of gewoon wat liggen op bed, het kon allemaal. Het uurtje rust deed deugd want iedereen vertrok vol goede moed terug naar de skipiste. Wegens de sneeuwval konden er weinig foto's getrokken worden. Een groepsfoto lukte nog net.


We zitten hier in de streek van de Savoyarde, gekend voor zijn kaasfondue. Daar mochten de kinderen deze avond van genieten. En dat het smaakte!
's Avonds werd hun kennis op proef gesteld met een toffe quiz.