maandag 12 maart 2018

Maandag 12 maart

Deze ochtend werden alle kamers gecontroleerd door het poetsteam. De ramen werden opengezet voor wat frisse lucht. De kamers en de kinderen werden eens stevig onder handen genomen.

Na een toffe skiles waarin alle kinderen veel vooruitgang boekten, was het tijd voor de après-ski. Wat een feestbeesten!

Tijdens de middag deelden we de mutsen uit.
Milan viel op door zijn onopvallendheid. Hij geniet in stilte mee. Roan is een echte vedet: een deugniet met een zacht kantje.Tibo is de pineut. Door zijn koemelkallergie kreeg hij als dessert een stukje fruit terwijl wij smulden van een heerlijk ijsje. Stef liet zich tijdens de après-ski van zijn beste kant zien. Zijn lijf danste uitbundig mee op de muziek!Mohamed, Jorik, Alessandro, Tibo en Elias wonnen de prijs voor de properste kamer. Alles ligt er netjes geordend zodat zij elke morgen vlot hun kleren vinden. Tijdens de middagactiviteit beleefden de kinderen het uurtje van hun leven. Met grote banden schoven ze de berg af. Het was lachen, gillen en soms ook eens brullen! Na een dag vol ski- en sneeuwpret was het tijd om eens een rustig avondje in te plannen. De kinderen keken naar een film, konden een spelletje spelen of rustig een boekje lezen.